ИЗВЪНРЕДНО: Левски ще напълни касата с изходящ трансфер

ИЗВЪНРЕДНО: Левски ще напълни касата с изходящ трансфер

Novsport

05-12-2020, 07:05

 Трансферът на Станислав Иванов в Чикаго Файър е въпрос на часове, пише "Топспорт". Бившият младежки национал на България се е разбрал с тима от МЛС. Ако не бъде продаден сега, то той ще премине в бившия отбор на Христо Стоичков през лятото като свободен агент. 

Левски вече отхвърли една оферта на американците, но те настояват да имат Иванов в състава си за началото на сезона. Такова е желанието на треньора Рафаел Вики. 

Поради тази причина на "Герена" е постъпила нова оферта от Чикаго Файър за Станислав Иванов. Сумата е около 300 000 евро, което не е малко за футболист, който след шест месеца ще е свободен агент. Очакванията са шефовете на "сините" да приемат предложението, защото в противен случай крилото ще напусне като свободен агент през лятото. По наша информация, сделката може да се счита за сигурна, като в следващите няколко дни ще бъдат изчистени всички детайли. 

За предстоящия трансфер информират и редица реномирани американски сайтове. 

В началото на октомври Стаси изпадна в немилост, след като отказа да премине в германския Ерцебирге (Ауе). След това не бе включван в групата на отбора. Съществува вероятност Иванов все пак да бъде на разположение на треньора Славиша Стоянович за мачовете до края на годината, след което да се отправи зад Океана.

Източник: Novsport

Последни новини