ИЗВЪНРЕДНО: Стойчо Младенов поема отбор от родното първенство

ИЗВЪНРЕДНО: Стойчо Младенов поема отбор от родното първенство

Novsport

17-04-2021, 08:24

Ръководството на Берое обмисля треньорска смяна при положение, че липсата на добри резултати продължи, пише "Мач Телеграф". Фаворит на шефовете на заралии е Стойчо Младенов, който в момента е без работа, след като напусна казахстанския Кайсар, където постигна отлични неща, печелейки дори и Купата на страната през 2019 година.

До началото на пролетния полусезон по всичко личеше, че Димитър Димитров-Херо ще подпише нов договор, тъй като настоящият му контракт изтича в края на сезона. Но последва криза и в последните си 6 мача във всички турнири Берое спечели само 1 - срещу ЦСКА- с 1:0 след попадение на Мартин Камбуров. През това време бяха допуснати загуби от Черно море, Левски (б.р. - за Купата на България), Лудогорец и Етър, както и реми с Локомотив (Пловдив).

Всичко, случващо се в клуба, не е останало незабелязано от шефовете. Доскоро Илко Русе държеше Херо да подпише нов договор, но вече започва да променя мнението си. Ако днес "зелено-белите" загубят и от Арда, наставникът може и да изхвърчи.

В същото време Стойчо Младенов е емоционално свързан с Берое. 64-годишният специалист игра за старозагорци от 1976 до 1979 г., като дори стана голмайстор на първенството през 1978 година.

Източник: Novsport

Последни новини