ИЗВЪНРЕДНО: УЕФА обяви възможните съперници на ЦСКА, Локо (Пд) и Славия

ИЗВЪНРЕДНО: УЕФА обяви възможните съперници на ЦСКА, Локо (Пд) и Славия

Novsport

10-08-2020, 07:07

УЕФА обяви пълния списък за разпределението на днешния жребий за турнира Лига Европа.

Така българските представители ЦСКА, Локомотив (Пловдив) и Славия научиха вероятните си съперници в първия квалификационен кръг.

Този сезон пресявките на европейските турнири ще се играят в един мач, като домакинство получава първият отбор, който бъде изтеглен на жребия.

Вицешампионът ЦСКА е сред поставените тимове в група 13 заедно с румънския ФКСБ и Прогрес Нийдеркорн от Люксембург. Воденият от Стамен Белчев отбор може да се изправи срещу арменския Ширак, малтийския Сиренс, както и срещу победителя от двойката между Енгордани (Андора) и Зета (Черна гора).

Славия е сред непоставените отбори в група 5, където в ролята на поставени са шведските Малмьо и Хамарби, а третият тим е албанският Кукеси. Компания на „белите“ сред непоставените отбори правят Академия Пушкаш от Унгария и полският Краковия.

Носителят на Купата на България Локомотив (Пловдив) пък е непоставен в последната група 15. Това означава, че "смърфовете" ще играят срещу АПОЕЛ (Кипър), Сутиеска (Черна гора), Бейтар Йерусалим (Израел) или победителя от двойката Санта Колома (Андора)/Искра Даниловград (Черна гора).

Жребият е от 13:00 часа в Нион (Швейцария) и ще бъде проследен на живо от Novsport.com, а нашите посетителите могат да го гледат на живо ТУК.

Източник: Novsport

Последни новини