ИЗВЪНРЕДНО: ЦСКА няма да взима нови играчи през зимата

ИЗВЪНРЕДНО: ЦСКА няма да взима нови играчи през зимата

Novsport

12-01-2021, 07:58

ЦСКА е променил селекционните си планове, които е имал през декември.

На "Армията" са отхвърлили над 10 опции за нови попълнения, които са били разглеждани през последния месец.

Отговорните фактори в Борисовата градина са решили да не предприемат големи движения през зимната пауза в първенството и идеята им е да запазят отбора, като заложат на качествата и обиграността на настоящия състав.

"Тема Спорт" вече информира, че в ЦСКА са решили да задържат Али Соу и Валентин Антов поне до края на сезона въпреки сериозния интерес, който има към двамата най-конвертируеми футболисти.

Това, от своя страна, пък променя плановете за привличане на техни заместници, които няма да бъдат форсирани.

Вариантът с Диниш Алмейда продължава да е обсъждан, но почти сигурно е, че клубът няма да предприема действия по закупуването му от Локомотив Пловдив сега, а ще предпочете да изчака до лятото, когато договорът на португалеца изтича.

25-годишният централен бранител е отказал да поднови контракта си с черно-белите и ще напусне като свободен агент през лятото.

Бруно Акрапович е доволен от триото в ядрото на отбраната - Занев, Антов, Матей, така че дори Алмейда да дойде, сега той трудно ще се пребори за титулярно място, което обезсмисля плащането на трансферна сума за правата му.

Задържането на Али Соу пък най-вероятно ще отложи привличането на централен нападател за лятото.

Първоначалният план бе за взимането на поне три нови попълнения през зимата - централен защитник, халф и нападател. Това обаче няма да се случи.

Източник: Novsport

Последни новини