ИЗВЪНРЕДНО: ЦСКА подготвя трансферен удар в последния момент

ИЗВЪНРЕДНО: ЦСКА подготвя трансферен удар в последния момент

Novsport

27-02-2020, 10:34

Изпълнителният директор на ЦСКА Пламен Марков сподели пред „Тема Спорт“, че не изключва още трансферни сделки в последния момент от прозореца у нас. Той затваря в събота (29 февруари) вечерта.

„Всичко е възможно. Както виждате, в западноевропейските клубове и пазари някой път сделките се случват в последния момент, в последния час. Има още няколко дни, ще видим“, коментира шефът на армейците часове преди да стане ясно, че ЦСКА подписва с Върнан Анита.

До момента през зимата червените привлякоха две попълнения – нападателя на Дунав Русе Ахмед Ахмедов и Стефано Белтраме от Ювентус. Първият все още чака официален дебют, докато Белтраме бе титуляр в първите два кръга след подновяването на шампионата.

Относно ситуацията със защитника Нуно Томаш, който се очакваше да бъде преотстъпен и в момента тренира индивидуално в Португалия, Пламен Марков сподели:

„Като се намери подходящият отбор, тогава. Все още търсим, а и трябва и той да е съгласен. Освен да се намери клуб, трябва и неговото съгласие. Той има договор с ЦСКА, така че е възможно и да остане в отбора“.

Както е известно, от „Армията“ обявиха, че ще се опитат да го дадат под наем. Споpeд запознати от ЦСКА са му предложили няколко отбора, но Томаш не е бил съгласен. Португалецът се готви при домашни условия със свой кондиционен треньор. Развръзка около неговото бъдеще ще има до края седмицата. Червените привлякоха бранителя точно преди година.

Пламен Марков не пожела да отговори на въпроси, свързани с гостуването на Царско село, което бе преместено на стадиона в Бистрица, където ЦСКА ще играе за първи път. Изпълнителният директор на червените не коментира и ситуацията с очакваната мащабна реконструкция на „Българска армия“.

Източник: Novsport

Последни новини