ИЗВЪНРЕДНО: Черно море пуска жалба срещу съдийството с Левски

ИЗВЪНРЕДНО: Черно море пуска жалба срещу съдийството с Левски

Novsport

14-05-2021, 09:09

 Черно море ще пусне жалба срещу съдийската бригада на мача с Левски, който завърши при резултат 2:1 за столичани. Това съобщи официалният сайт на варненци.

От Черно море не са никак доволни от представянето на съдията Радослав Гидженов и неговите колеги, като посочват, че бригадата е допуснала доста грешки. "Моряците" се категорични, че най-фрапантната е в 77-ата минута, когато след центриране от фаул, двамата футболисти на "сините" са в засада, а единият от тях - Мартин Райнов, вкара победния гол.

Ето какво написаха варненци:

Черно море ще пусне жалба срещу съдийската бригада, начело с Радослав Гидженов, която ръководи мача от 29-ия кръг на Първа лига срещу Левски. Претенциите на „моряците“ са няколко, като най-фрапантната грешка на Гидженов бе в 77-ата минута, когато бе отсъден несъществуващ фаул на Стефан Станчев. При последвалото центриране двама футболисти на Левски бяха в засада, като единият от тях – Мартин Райнов, игра с глава, след което падна победният гол за домакините.

Ръководството на Черно море е крайно разочаровано от поредното ощетяване на отбора след съдийски грешки, като съзрява тенденция в решенията на реферите в ущърб на варненския клуб.

През настоящия сезон Черно море загуби доста точки именно след подобни съдийски решения.

Източник: Novsport

Последни новини