Илиан Илиев: Базоло няма да остане, продължаваме да търсим нападател

Илиан Илиев: Базоло няма да остане, продължаваме да търсим нападател

Novsport

06-02-2021, 19:56

От първото полувреме съм доволен. Второто беше напълно излишно, можеше да стане някоя контузия. Започнахме някакви други неща да доказваме. Много индивидуална игра. Противникът, естествено, се прибра, какво да прави при 3:0, коментира треньорът на Черно море Илиан Илиев след контролата на неговия тим срещу Созопол.

Специалистът разкри още, че нападателят на проби Питоклес Базоло по всяка вероятност няма да остане в тима. 

"Шансовете на Базоло не са много големи. Не сме стигнали до никъде с левия бек. Не бързаме да взимаме играч, защото имаме опит от други години. По-добре да не вземеш никого, отколкото да сгрешиш, особено с чужденците. Имаме и млади момчета при нас. Всеки може да греши, но е важно отношението вътре на терена", разкри треньорът на "моряците". 

"Такива ни бяха противниците, без да ги обиждам, че не успяхме да загубим. Успяхме да изпълниме целите в условията, че тренирахме и в зала, и на изкуствен терен. Имаме хора, които не са в добро състояние. Надявам се в началото на шампионата да се изравнят силите. Постоянно отсъстват няколко човека.

В България можеш да вземеш свободен агент и след края на трансферния пазар, така че продължаваме да търсим нападател. Важното е, че тези, които направиха цяла подготовка са добре физзически. Посрещаме отбор, който почти няма проблеми кадрово. Ако сме на нашето добро ниво, ще ни е по лесно срещу Локомотив", завърши Илиев. 

Източник: Novsport

Последни новини