Илиан Илиев: В зимната пауза трудно се намират хора

Илиан Илиев: В зимната пауза трудно се намират хора

Topsport.bg

03-12-2022, 17:27

Треньорът на Черно море - Илиан Илиев коментира победата с 3:1 на неговия тим над Локомотив (Пловдив) за Купата на България. Успехът прати "моряците" на 1/4-финал в турнира.

"Доволни сме и от играта, и от резултата. Предвид това, че последните ни резултати не бяха добри, имаше недоверие към нас. Играхме плахо, което не е типично за нас. Второто полувреме всички видяха, че бяхме по-добри от Локомотив. Това е лицето, което показахме последните години. В този полусезон бяхме по-слаби. Точково сме 3-4 точки от Локомотив.

Мачът вървеше вяло, Локомотив вкара от рикошет. Казахме, че трябва да сме по-концентрирани. Когато са празни пространствата е по-лесно.

Виждате, че Курьор е от тази порода футболисти, които от малко ситуации могат да вкарат гол. И годините не прощават в някои ситуации. Той е човек, който не иска да стои на пейката, а иска да играе постоянно. Може би това наклони за това негово решение.

Предвид на това, че държим едно ниво в последните години, а сега направихме някои колебливи мачове. Отстъплението може би е игрово в някои мачове, но точково не се различаваме от предните години. Този мач трябва да ни даде самочувствие, че не сме загубили много от нашия стил на игра. Трябва да сме уверени в силите си и нещата ще стават по-лесно.

В зимната пауза трудно се намират хора. Виждате, че Ангел Ангелов не беше дори от вторите опции, а има качества. Ако не намерим хора, които да ни подсилят, ние имаме хора при нас.

Даниел Димов продължава да има проблеми с нерва на единия крак, но е много по-добре. Полага много усилия, за да се върне. Надявам се в подготовката да е пълноценен.

В последно време нямаме късмет при жребия. Играхме за първи път у дома от няколко години. Нямаме претенции. Искам да играем у дома, но е жребий", каза Илиан Илиев.

Източник: Topsport.bg

Последни новини