Илиан Илиев: Имахме боеспособен състав за този мач, но направихме доста глупости

Илиан Илиев: Имахме боеспособен състав за този мач, но направихме доста глупости

Novsport

07-06-2020, 22:41

Наставникът на Черно море Илиан Илиев коментира поражението на тима с 0:3 от Берое в двубой от 25-ия кръг на efbet Лига.

"Като цяло заслужена победа на Берое, не бяхме това, което сме свикнали да има в отбора, да има острота, да владеем топката, явно не бяхме подготвили отбора за този мач, до втория гол и изгонването не стояхме зле, след това се наруши ритъмът", коментира Илиев след двубоя.

"Трудно ни беше в този мач, не влизаме в шестицата, ще се борим за 7-ото място и бараж. Афектиран съм, в мача не започнахме лошо, имахме ситуации, направихме елементарни грешки и за головете, както и за червения картон, явно не успях да мобилизирам играчите за този мач. Няма как да подценим съперника, който има и по-голям бюджет от нас, нямаше агресия в играчите, трябва да изиграем мачовете до края и ще решаваме за част от играчите, трябва да носят отговорност. Бяхме по-инертни, по-бавни", добави той.

"Опитахме се, и при 2:0 за 2:1, но не сполучихме. Иса липсва, но имахме боеспособен състав за този мач, но загубихме, направихме доста глупости, ще даваме шанс и на други хора в мачовете. Една загуба няма да ни развали отбора", каза още Илиев.

Източник: Novsport

Последни новини