Илиан Илиев: Искам формат с 16 отбора, но не решавам аз

Илиан Илиев: Искам формат с 16 отбора, но не решавам аз

Novsport

15-03-2021, 20:09

 Наставникът на Черно море, Илиан Илиев, поздрави футболистите след ценната победа с 1:0 срещу Царско село в последен мач от кръга в efbet Лига.

„Футболистите излязоха и направиха това, което трябваше. Съжаляваме, че не решихме мача още през първото полувреме. Нормално беше през второто полувреме да сдадем леко инициативата, с оглед на напрежението. Днес обаче беше важен мача и поздравявам играчите заради силния старт“, започна специалистът.

„Има доста мачове до края на сезона. Не гледаме борбата с ЦСКА 1948, трябва да продължим да играем добре и да се концентрираме върху следващите мачове. Говори добре за работата ни в клуба и на индивидите, че Дани Димов и Илиан Илиев са повикани. Дано имаме добри резултати като национален отбор“.

„Нормално е да се случи някоя кавга, напрежението в мача беше голямо. Срещу Монтана предстои поредното тежко изпитание. Това, че играем с отбора, които са зад нас, не означава, че имаме някакво огромно предимство. Монтана показа, че е сериозен противник и не трябва да го подценяваме“.

„Аз лично подкрепям форматът с 16 отбора, редовен сезон и 30 кръга. Това обаче не го решавам аз, а управляващите“. 

Източник: Novsport

Последни новини