Илиан Илиев: Курьор е футболист, който вкарва от две ситуации

Илиан Илиев: Курьор е футболист, който вкарва от две ситуации

Topsport.bg

12-03-2022, 17:24

Треньорът на Черно море Илиан Илиев похвали нападателя си Матиас Курьор за представянето му при успеха с 2:0 над Арда във Варна. Именно завърналият се на "Тича" футболист вкара първия гол в мача със страхоен шут от въздуха.

"Влязохме доста нервно в мача и дадохме инициативата на Арда. Имаха топката повече, а ние не обичаме да бягаме след нея. Създадоха ни проблеми през първото полувреме. През второто полувреме искахме да скъсим дистанцията и да се успокоим, тъй като продължавахме да бъдем нервни и трудно щяхме да вкараме гол. Добре, че с първата ситуация Матиас Курьор вкара. Откакто се върна, виждаме, че не е в оптимална форма, но такива футболисти, които вкарват от едва две ситуации, трябва да са на терена.

Имахме два поредни трудни мача у дома. Радвам се, че се измъкнахме от тази ситуация. Можехме да вкараме и трети гол. Надяваме сме да сме в Топ 6, тъй като теоретично все още не сме там. В процеса на работа трябва да намерим заместници на двама от най-добрите ни в атака, дори на трима - Леандро, Родриго и Зе Гомеш. Те могат да използват празните пространства, които ни предоставят отборите. Нека първо влезем в шестицата и тогава да коментираме", завърши Илиев.

Източник: Topsport.bg

Последни новини