Илиан Илиев: Не мога да коментирам гола на Берое, защото не го видях

Илиан Илиев: Не мога да коментирам гола на Берое, защото не го видях

Topsport.bg

18-02-2023, 17:17

Треньорът на Черно Море - Илиан Илиев остана разочарован след равенството на варненци с Берое (1:1).

"Не мога да коментирам гола на Берое, тъй като не съм го видял. И със сигурност да го коментирам, няма да кажа хубави неща, така че ще се въздържа. Успяхме да отбележим и да създадем достатъчно ситуации да вкараме, да си затворим мача. Второто полувреме получи се по-нервен мач, повече дълги топки и стана това изравняване. После много трудно в такива условия може да се върне някой. Разочаровани сме. Допуснахме да стъпим на криво и сега пак да ближем рани.

Трябваше да играем силно по фланговете, Берое ни парира добре. Разочарование за нас, предвид трите точки то първия мач. Тези точки щяха да имат голямо значение за класирането занапред, ако бяхме взели мача вкъщи. Сега от еуфория отиваме към разочарование.

Както видяхте, първото полувреме направихме по-трудно - гол, ситуации. Можем да си вземем поуки. Имаме някои липси, особено по фланговете, където ни е била силата. Сега в момента не е чак така и това изглежда притеснително.

Няма задължителни двубои, ако играем като второто полувреме. Ние не се водим от това да вземем трите точки, а да играем добре и последствие да дойдат точките. Едно статично положение, един тъч или корнер могат да променят резултата. В Благоевград ще излезнем да играем това, което днес играхме през първото полувреме, ако не се получи - трудно", каза Илиев.

Източник: Topsport.bg

Последни новини