Илиан Илиев: Не ни бе писано да победим

Илиан Илиев: Не ни бе писано да победим

Topsport.bg

14-10-2022, 22:10

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев коментира равенството 1:1 с Арда.

"Обърка се това, което сме го правили и предишната година в някои от домакинства. Вкарваме рано, контролираме мача, но ни изравняват без положения. Първото полувреме имахме доста ситуации, като може би след мача с Лудогорец, това ни е второто домакинство с толкова атаки. Арда стоеше повече в защита и разчиташе на контраатаки, като след една от тях стигнаха до гол. Днес не ни е било писано да победим. Знаете как взехме предните две домакинства, така че това явно компенсира за предишните мачове.

Минало е, продаден е Сердюк, ние трябва да се оправяме. Зак вкара гол, игра добре, уцели греда. Просто трябва да е по-активен, защото с качествата, които има, може да създаде повече ситуации. Женя бе при нас 10 месеца, а не 5 години, много се разприказвахме за него. Той игра добре и после ни донесе 100-процентова печалба. Зак днес имаше три положения. Почти през целия мач стояхме о-добре на терена. Съжалявам, че изпуснахме точки, които заслужавахме, но това е компенсация за предишните мачове. Сега трябва да отпочинем, да се възстановим и да тренираме за дербито, в което Спартак ще играе по същия начин - по-затворено и на контаратаки.

В дербито всеки иска да победи винаги. Всеки треньор иска тимът му да си вкарва положенията, но това невинаги се получава. Важното е да сме добрре в прехода от атака в защита, защото това ще реши нещата", заяви Илиев. 

Източник: Topsport.bg

Последни новини