Илиан Илиев: Някои рано се помислиха за звезди, ще ги свалям на земята!

Илиан Илиев: Някои рано се помислиха за звезди, ще ги свалям на земята!

Novsport

09-02-2020, 17:26

Треньорът на Черно море Илиан Илиев не остана доволен от представянето на тима в днешната контрола с Лудогорец II. “Моряците” направиха 2:2 с дубъла на шампионите.

"Пак допуснахме елементарен гол от статично положение. Трябва да се вземат мерки. Исках да играем малко по-освободени, с по-голямо удоволствие. Вкарахме много напрежение в мача и видяхме, че когато другият отбор е затворен, трудно се създават ситуации. Някои играчи, за които смятахме, че ще бъдат титуляри, с тази контрола малко ни накараха да се замислим. Имаме една седмица да се подготвим за мача с Дунав", обясни той.

"Добре е примерно, че съперникът игра прибран, защото се очаква и Дунав да играе по този начин. Допуснахме да организират контраатака от изритана топка. Присъщо е на човека, когато има голямо внимание от страна на медии и феновете да се помисли за звезда прекалено рано. Свалянето на земята си е моя работа. Не ми хареса поведението на някои момчета и ще трябва да имаме сериозни разговори, той като единствена звезда е отборът. Габриел Лейте, според мен, много трудно ще остане в отбора", продължи Илиан.

"Неприятната контузия на Фахд Актау малко ни ограничава при избора на централни защитници. Цветомир Панов също пропусна доста от подготовката и видяхме, че не е в идеално състояние. Притеснява ни, че трима-четирима души пропуснаха част от подготовката, а те са опции да играят", завърши Илиев.

Източник: Novsport

Последни новини