Илиан Илиев: От миналата година в подобни мачове допускахме изравняване, сега не

Илиан Илиев: От миналата година в подобни мачове допускахме изравняване, сега не

Topsport.bg

17-07-2022, 20:38

Треньорът на Черно море - Илиан Илиев заяви след победата на тима му над Славия (1:0), че футболистите му трябва да работят повече в дефанзивен план, въпреки че във втори пореден мач "моряците" записват "суха мрежа".

"Отбелязахме един гол и не допуснахме гол. Има заслуга нашия вратар. Като цяло напълно равностоен мач, на моментно Славия държа повече топката. Не успяхме да се ориентираме в някои ситуации.

Те са доста обиграни, когато опитвахме да пресираме високо, но пък оставяха доста пространства, но някои ситуации ги изиграхме глупаво. Важна победа, срещу тежък съперник. От миналата година в подобни мачове допускахме изравняване, сега не - крачка напред.

За вратарите си има треньор на вратарите. Иван Дюлгеров го познавам от малък. И тримата вратари са чудесен колектив и който и да застане на вратата, другия ще го подкрепя. За този мач Иван отрази няколко силни удара. Имам забележки към някои неща в дефанзивен план, въпреки че не допуснахме гол.

Ние трябваше да направим промяна с включването на Сердюк. Добре че даде резултат. Евгени е само на 2-3 тренировки. Той е далеч от състоянието, в което сме свикнали. Трябва да влиза в по-добра форма. Това ни липсваше през първото полувреме. Имаме още резерви.

Ако стиковаме играта ни в защита и да сме по-бързи в скъсяване дистанцията на човека с топка, може да създадем доста проблеми на другите отбори", каза Илиев.

Източник: Topsport.bg

Последни новини