Илиан Илиев отрече, че синът му ще продължи кариерата си в Левски

Илиан Илиев отрече, че синът му ще продължи кариерата си в Левски

Topsport.bg

03-06-2021, 14:33

Наставникът на Черно море - Илиан Илиев, развенча новините от последните няколко дни, че синът му ще продължи кариерата си в Левски. До този момент се смяташе, че плеймейкърът ще бъде едно от първите попълнения на евентуалния нов собственик Джоузеф Диксън. За подобна сделка настоявал лично и спрягания за треньорския пост Станимир Стоилов:

"Времето за почивка е малко. БФС трябваше да помисли за футболистите, хубаво беше те да имат повечко време да отдъхнат и да се възстановят след тежкия сезон, а след това да се подготвят добре за новото първенство. Когато футболистите са в оптимално функционално състояние, се създават предпоставки и за по-качествени мачове. Миналия сезон първенството започна август, но се справихме, сега не зная защо се бърза толкова.

Аз не зная откъде идват тези информации, но в тях няма нищо вярно и не смятам да коментирам спекулации. Наскоро Илиан подписа нов двугодишен договор с Черно море. Към него има интерес от чужбина. Мисля, че той и други наши юноши, като Виктор Попов и Иван Дюлгеров, за които също има запитвания, ако един ден си тръгнат от "Тича", ще последват примера на Мартин Минчев и следващият им клуб ще бъде от чужбина", завърши опитният специалист пред колегите от "Петел".

Източник: Topsport.bg

Последни новини