Илиан Илиев: Ще се борим за Топ 6

Илиан Илиев: Ще се борим за Топ 6

Novsport

30-05-2020, 20:39

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев заяви след спечелената контрола срещу Етър, че е доволен от отбора си, въпреки кратката подготовка. Специалистът отправи поглед и към мача срещу Берое, който предстои да се изиграе следващия уикенд и е директен сблъсък за място в ТОП 6.

„Получиха се доста добри неща, а и времето и терена предразполагаха да се играе добър футбол. Винаги, когато завършва подготовката, колкото и малка да е тя, винаги има нещо, което трябва да се направи. Аз се надявам единствено да са здрави футболистите, тъй като имаше някои болежки след този мач, за да можем следващата седмица да се готвим за мача с Берое“, заяви Илиев.

„Важен мач. Берое се подсили с доста чужденци през зимата. Труден мач ще е, на чужд терен. Отиваме да играем, за да влезем в шестицата“.

„Тази кратка подготовка и пандемията ще ни повлияят. Ще ни повлияе най-вече неизвестността от тази ситуация. В момента сме добре, но това не означава, че ще продължим така след месец и половина или два. На този етап имаме добри футболисти, добре са и физически, с оглед ситуацията“, завърши Илиан Илиев.

Източник: Novsport

Последни новини