Илиев: Имаме хора с по месец карантина и трудно влизат във форма

Илиев: Имаме хора с по месец карантина и трудно влизат във форма

Novsport

16-08-2020, 20:03

 Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев коментира изразителната победа на неговия отбор над Етър в мач от втория кръг на efbet Лига. "Моряците" се наложиха като гости с 4:0, а Матиас Курьор отбеляза хеттрик.

"Поздравявам футболистите за усилията в това топло време. Не казвам, че резултатът лъже, но не беше лесен мачът, имаха и те опасности. Имаше проблеми, които дойдоха от това, че Етър играха по-директно, а ние сме отбор, който обича да контролира топката и имаме проблеми, когато не го правим. Тежка програма имаме и се радвам, че взехме 4 точки от първите два мача."

"Имаше хора с по месец в карантина и е много трудно да влязат във форма, радвам се, че взехме победата. Имаме и други варианти да противодействаме на схемата на Етър. Обичаме да играем с 4-4-2. През първото полувреме малко закъснявахме и центриранията им бяха опасни. В дефанзивен план трябва да работим много, но, когато не си подготвен добре, е трудно. Не знам защо, но и теренът не беше в перфектно състояние. Миналата година играхме много по-добре срещу Етър и взехме само една точка, но днес най-важна е победата".

Източник: Novsport

Последни новини