Йордан Лечков: БФС няма вина, че Левски не е силен отбор

Йордан Лечков: БФС няма вина, че Левски не е силен отбор

Topsport.bg

02-11-2022, 17:10

Вицепрезидентът на БФС - Йордан Лечков, коментира декларациите, които Левски публикува срещу футболната ни централа.

"Аз съм напълно съгласен с част от декларацията на Левски, зад която виждам почерка на човек, с когото сме играли и побеждавали за България. Да, българският футбол е стигнал дъното, намирайки се в критично състояние. Факт е. Прави са хората от "Герена". Но това е на клубно ниво, което означава, че в Левски обвиняват себе си. Защото БФС няма вина, че Левски не е силен отбор.

БФС обаче е "виновен" за многото компромиси, които е направил за Левски. И знаете ли - те не са един и два. Доста толерантни сме били клуб, който е на ръба на съществуването. И сега, когато този отбор, започна да губи, изниква удобното зло на всеки - БФС. Е, не. Не може така.

Имам чувството, че Левски и ЦСКА имат един и същи финансов благодетел. Така че - някои хора са в много близки отношения с други хора. Някои хора са помагали финансово на други хора. Мисля, че е излишно да се вдига олелия за конгрес, след като вече е ясно, че такъв няма как да има. И би било хубаво "сините" да гледат себе си. Да се спасят, защото без Левски и ЦСКА не е същото. Само един силен Лудогорец не е достатъчен", завърши Лечков пред "Блиц"

Източник: Topsport.bg

Последни новини