Кабаков, Сватба, "хванаха" ли ви или толкова си можeте?!

Кабаков, Сватба,

Topsport.bg

10-10-2022, 23:00

ЦСКА надигра тотално Лудогорец в Разград, но направи 2 грешки в защита, много пропуски пред вратата на домакините и загуби с 1:2. Феновете отчитат мъжкото представяне. И така ги боли, но по-малко. Не като след двете поражения от Левски, когато нямаше никакъв живец у футболистите в червено. 

Казват, не било проява на добър вкус да се оправдаваш със съдиите. Ама това няма да е оправдание. Ръководството на ЦСКА е длъжно да не подмине с лека ръка днешните изпълнения на Георги Кабаков и Ивайло Стоянов, а да пусне жалба срещу съдийството. Не че ще има голяма полза. Когато ЦСКА роптае от реферите, жалък плач е. Когато Левски го прави или зове за бунт срещу наказание на отбора, явно е храброст и справедлив протест. С оглед последните два мача на "сините", както и последните много години отношение на съдиите към Лудогорец, именно ЦСКА е сам срещу всички. И днес отново видяхме това. 

В 22-ата минута, при резултат 1:0 за "зелените", отговорникът за ВАР Ивайло Стоянов не отсъди чиста дузпа за "армейците". След поредица от корнери пред вратата на Лудогорец, с ръка игра Нонато. Но бърз преглед с ВАР продължи мача без отсъждане. Позорно е! Всеки има мнение - за отбор, футболист или съдия. Моето винаги е било, че известният с прякора Сватбата рефер е един от най-слабите у нас. Днешното му решение отново потвърди това мнение у мен. Сега въпросът е "хванат" ли е Стоянов или просто толкова си може?! Старх ли е това или некадърност?! Същото важи и за Кабаков. 

ЦСКА игра отлично и трябва да търси вина в себе си, че не беше по-точен. Може би и в късмета. Но да търси справедливост и за тази дузпа. Защото виждаме как се свири в мачовете на Левски в последно време. Как се включва ВАР там и какво се отсъжда след въпросното включване. 

Не е само тази дузпа. Две са (вижте видеото)! Блъснат в гръб в наказателното поле беше Жираир Шагоян. Отново не последва никаква реакция - нито от Кабаков, нито от Сватбата. Е, колко още?! 

Не може съдиите да се подиграват с най-титулувания ни футболен клуб. Не може да правят разлика между него и Левски. Но, след като правят разлика между него и Лудогорец толкова години поред, явно тук може всичко. ЦСКА продължава да няма дузпа в Разград в историята. Днес трябваше да има 2. Ама, очаквано, с Кабаков и Стоянов, още няма. 

Как не ви е срам?! 

Източник: Topsport.bg

Последни новини