Кайзера: Мъри знае, че няма какво да направи в Левски с този метериал

Кайзера: Мъри знае, че няма какво да направи в Левски с този метериал

Topsport.bg

17-10-2021, 17:43

Бившият капитан на Левски и футболист на Локомотив (София) Николай Тодоров анализира ситуацията в двата клуба.

"Левски от две години се бори изключително много за своето оцеляване, и то благодарение на публиката, както и на спонсорите, които се появиха през това време. Станимир Стоилов дойде в Левски със знанието, че на този етап няма какво повече да направи, освен с този материал, с който разполага, да се опита да изкара максимума и да трупа точки", заяви Тодоров пред "Диема".

"Левски и Локомотив София са двата клуба, които са ми дали най-много, както и аз на тях. Никога няма да забравя, че при столичните железничари се утвърдих, но разполагахме и с много добър колектив. Благодарен съм и на двата клуба, защото след престоя ми в чужбина сините бяха най-настоятелни да се завърна в България", добави още той.

"Локомотив си изстрада завръщането в елита. Отборът е амбициран, защото в тима има много млади момчета, които имат стаж в А и Б група. Много е трудно да си треньор в днешно време. Мога да кажа, че съм огорчен от отношението на някои собственици, особено когато трябва да вземат решение да освободят наставника", каза бившият капитан на Левски.

Източник: Topsport.bg

Последни новини