Калоян Кръстев: Тази година ЦСКА има доста голям шанс за титлата

Калоян Кръстев: Тази година ЦСКА има доста голям шанс за титлата

Topsport.bg

29-01-2023, 09:05

Нападателят на Берое - Калоян Кръстев заяви пред "Гонг", че отборът, който държи правата му - ЦСКА, има доста голям шанс за титлата.

"Добре съм, подготовката минава нормално и мисля, че ще се подготвим на 100% за първия мач в шампионата. В първите две контроли бяхме малко по-тежки. Вече влизаме в ритъм и мисля, че в следващите контроли ще покажем по-добро лице. Николай Киров е добър професионалист, доказал се е в доста отбори. Мисля, че ще успеем да покажем по-добро лице през другия дял от шампионата.

Всеки нападател има цел. Надявам се да подавам и вкарвам и да печели отборът. Мисля, че тази година ЦСКА има доста голям шанс за титлата. Треньорът е доста добър там, направи добър колектив. Надявам се да станат шампиони. В момента не мисля какво ще стане лятото. Надявам се да съм здрав и да давам всичко от себе си за Берое.

Мисля, че всеки футболист мечтае за националния си отбор, да покаже какво може. Имаме шансове за Евро 2024, националният отбор се представя доста добре, надявам се да се класираме", каза Кръстев.

Източник: Topsport.bg

Последни новини