Камбуров: Божинов беше прав, че никога няма да ме стигне

Камбуров: Божинов беше прав, че никога няма да ме стигне

Novsport

25-09-2020, 12:35

 Голмайстор №2 за всички времена в българския футболен елит - Мартин Камбуров разказа любопитни неща за себе си. Нападателят коментира и предизвикателното видео на Валери Божинов, в което завърналият се в Левски таран се шегува със стрелеца на любовния фронт.

"Притеснява ме единствено това, че той може да ме стигне по голове. Познаваме се с него, приятели сме. По принцип, Божинов беше прав, че никога няма да ме стигне. Тук съм съгласен", каза с усмивка на лицето Камбуров.

Той разкри и кое е най-абсурдното нещо, което е чел за себе си по медиите. "Чел съм доста скандални измислици за мен по жълтите медии. Едно от най-бруталните неща беше, когато написаха, че съм бил гей", вметна нападателят на ЦСКА 1948.

Отново това откъде идва прякорът му Императора, ветеранът призна: "Беше преди 6-7 години. Питаха ме твои колеги журналисти за предстоящо дерби на Пловдив между моя отбор Локомотив и Ботев. Тогава им казах, че в този мач който победи, ще ходи като император по улиците на града до следващите 6 месеца (тогава тези двубои бяха само два в един сезон). Оттам феновете на Ботев взеха да ми викат Императора и така си остана", коментира Камбуров в "Шоуто на Николаос Цитиридис".

Източник: Novsport

Последни новини