Камбуров готви завръщане в свой бивш отбор от София

Камбуров готви завръщане в свой бивш отбор от София

Topsport.bg

07-12-2021, 08:40

Голмайстор №1 в историята на елитното българско първенство Мартин Камбуров явно няма да прекрати кариерата си след изтичането на договора си с Берое, който е до края на годината. В момента нападателят е в напреднали преговори с Локомотив (София), пише "Мач Телеграф".

Старозагорци също афишириха намерението си да задържат 41-годишния Камбуров, ако той реши да продължи кариерата си. До момента индикациите бяха, че таранът наистина ще окачи футболните обувки на пирона, но предложението на Локо (София) го е накарало да размисли и да поиграе до лятото.

"Железничарите" имат огромни проблеми в центъра на атаката и в реализирането на голове. Илия Димитров, който има две попадения от началото на сезона, е трайно контузен. Другата "деветка" - Бухмиди, все още не се е разписал. "Червено-черните" се надяват, че опитният голаджия ще реши проблемите на отбора в офанзивен план.

С трансфер в Локомотив (София) Камбуров ще има и по-голям шанс за игра. В момента той не участва в гостуванията на Берое. С "железничарите" обаче няма да има проблем да вземе участие в повече мачове, тъй като тимът не напуска София за срещите с Левски, Славия, Царско село, ЦСКА и ФК ЦСКА 1948.

Както е известно, Мартин Камбуров има много силен престой като футболист на "железничарите". В периода 2009-10 г. той изигра 44 мача за "червено-черните", в които вкара 33 гола.

Източник: Topsport.bg

Последни новини