Камбуров: Не мисля за рекорда на Жеков, искам головете ми да носят точки на Берое

Камбуров: Не мисля за рекорда на Жеков, искам головете ми да носят точки на Берое

Novsport

21-03-2021, 22:19

Нападателят на Берое Мартин Камбуров за пореден път призна, че гледа да не мисли за рекорда на Петър Жеков. Ветеранът донесе трите точки на своя тим след точно изпълнена дузпа и  вече е само на 3 попадения от легендата на "червените" за най-много голове в елита.

"Получи се равностоен мач. Както ние спечелихме, така и ЦСКА можеше да победи. Благодарим на нашия вратар, той спаси няколко чисти ситуации. Ние се възползвахме от нашите положения, отбелязахме и се поздравихме с победата".

"Гледам да не мисля за рекорда. Колкото се приближавам до него, напрежението при мен се покачва. Искам с моите голове да нося точки и победи на Берое, за да се доближим до първите 3-4 места в класирането. Четвъртият също може да играе в Европа и се надявам да успеем да го постигнем".

"Хубаво е, когато вземеш три точки срещу ЦСКА. Толкова обаче ще ни дадат и при евентуална победа над Етър. Те са силен отбор и там ще трябва да хвърлим още повече усилия, за да спечелим. Ако се клатушкаме между победа, равен, загуба - ще ни бъде трудно. Всичко зависи от нас".

"Сега ще имаме три седмици да работим. Надявам се да запазим инерцията и след подновяването шампионата да продължим да печелим точки", каза голмайсторът.

Източник: Novsport

Последни новини