Капитанът на Искра: Срещу българите ще изглеждаме различно

Капитанът на Искра: Срещу българите ще изглеждаме различно

Novsport

23-08-2020, 08:44

Капитанът на черногорския Искра (Даниловград) Милош Дринчич е убеден, че срещу Локомотив (Пловдив) в четвъртък, в Подгорица, тимът му ще изглежда по различен начин спрямо трудната победа след дузпи срещи андорския Санта Колома.

"У нас имаше голямо напрежение, защото това бе дебютният ни мач в Европа. Всички очакваха да победим, а и ние вярвахме, че ще е така. Бяхме по-добри през цялото време, дори бяхме по-убедителни и при дузпите, за които мнозина казват, че са лотария. Нападахме през цялото време, но нямахме късмет", сподели 21-годишният защитник пред vijesti.me.

"Нашата цел бе да стигнем до първия квалификационен кръг, а след това каквото направим, ще е само в плюс. Вярвам, че успехът в Андора ще ни отблокира и срещу Локомотив ще изглеждаме различно и по-добре. Не сме фаворити срещу българите и за нас ще е по-лесно да играем, когато сме в тази роля. Ще се опитаме да отстраним Локомотив. Но трябва да бъдем по-добри, отколкото в Андора. Ще анализираме съперника, но и без да го сторим, фактът, че са спечелили Купата и Суперкупата на България във финали с ЦСКА и Лудогорец, е показателен", коментира капитанът на Искра.

Източник: Novsport

Последни новини