Капланович: В такива мачове играта не е на първо място, важни са резултатите и победите

Капланович: В такива мачове играта не е на първо място, важни са резултатите и победите

Topsport.bg

12-03-2023, 19:08

Помощник-треньорът на ЦСКА Величко Капланович коментира успеха на своя отбор в дербито срещу третия в класирането в Бистрица(0:1).

"Искам да ви кажа, че мачът беше труден и ценен за нас. Това, което много ми хареса е играч, който влезе като резерва и реши мача. Нашият отбор се състои от 25 футболисти и се доказа като един екип. Това, което Хайнц ни донесе, е важно.

В такива мачове играта не е на първо място. Когато искате да сте шампиони, на първо място са резултатите и победите. Хората винаги ще говорят... Това, което знаем е, че ние сме определили да играем по този начин. Когато имате нещо, което ви носи резултати, не ги променяте. Искаме по-добра и красива игра и работим за това. Най-важна е победата.

Този мач е по-спефицичен. Това, което искахме днес да направим е да не усещат играчите напрежение. Разбира се, че знаят колко е важен мачът, но трябва да дадат максимума от себе си.

Мачът със Спартак е важен. Те са последни, но ние не трябва да подценяваме. Нямаме този лукс, да помислим, че е лек този мач. Ако подцениш някого, ще страдаш. Много беше хубаво да ни подкрепят нашите фенове. Горд съм, че играчите днес им благодариха с подкрепа. Феновете показаха защо са толкова важни за отбора", заяви Величко Капланович.

Източник: Topsport.bg

Последни новини