Карабельов: За моето бъдеще питайте президента

Карабельов: За моето бъдеще питайте президента

Novsport

21-08-2020, 23:35

Капитанът на Славия Янис Карабельов се опита да остане позитивен след загубата с с 0:2 от Локомотив (Пловдив) в третия кръг на efbet Лига. Според него схемата на игра на пловдивчани е неудобна, което ще помогне на "белите" за предстоящите им срещи срещу подобни съперници.

„Локо (Пловдив) изповядва една различна формация 3-5-2 и като цяло променят доста местата си и са неудобен съперник, но аз се радвам че играят така, защото така се учим да играем срещу неудобни съперници. За нас е плюс, че играхме срещу такъв силен отбор", заяви Карабельов.

„Малко или много ще се усети липсата на Радослав Кирилов и Георги Йомов. На Гогата му пожелавам успех. Радващото е, че стояхме все по-добре. Много е рано за крайни оценки и броене на точки. Да не забравяме, че играхме срещу много стойностни отбори", анализира капитанът.

„Идват следващите няколко дни. Първо ще анализираме проблемите от днес и ръководството ще ни даде нужните указания за следващия съперник. За моето бъдеще питайте президента", завърши изказването си лидерът на столичани.

Източник: Novsport

Последни новини