Караджов: Да се отпушим един мач и ще се получат нещата

Караджов: Да се отпушим един мач и ще се получат нещата

Topsport.bg

13-03-2023, 19:50

Капитанът на Берое Иван Караджов говори след нулевото равенство с Локомотив (Пловдив) на "Лаута". Въпреки че заралии играха с човек повече през цялото второ полувреме, бившият национал спаси няколко опасни ситуации пред своята врата.

"Не създадохме положения при така стеклите си обстоятелства, не е добре работата, както се казва. Щом съдията е отменил гола, няма проблеми, значи е имало ръка. Хубаво е, че не допуснахме голове, защото те имаха възможности. Работата ми е да не допусна гол, тренираме, трябва да се подобряваме, има някакво притеснение в отбора, но ще отмине, сигурен съм.

Трябва да започнем да трупаме победи. Така ни тръгнаха мачове, поведохме на ЦСКА, първият гол беше на късмет, ще се подобрим, ще се подготвим за ФК ЦСКА 1948, добър отбор, играят добър футбол, нашият терен е прекрасен, дано стане прекрасен мач и Берое да победи.

Говорим си постоянно в съблекалнята, всички нови са готини като хора, а и добри футболисти, сигурен съм. Да се отпушим един мач и ще се получат нещата. Не ме карайте сега да се заключвам", каза Караджата в Пловдив.

Източник: Topsport.bg

Последни новини