Кахлина: Осиек наистина ме разочарова, ние победихме ЦСКА с лекота

Кахлина: Осиек наистина ме разочарова, ние победихме ЦСКА с лекота

Topsport.bg

16-08-2021, 11:48

Вратарят на Лудогорец Кристиян Кахлина заяви, че е тотално разочарован от представянето на Осиек в третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите срещу ЦСКА.

"Армейците" разбиха с 4:2 в София сънародниците му, а в реванша стигнаха до 1:1.

"Осиек наистина ме разочарова. Преди двубоите казах пред българските медии, че отборът е фаворит срещу ЦСКА. Не можех да повярвам, че получиха три гола за половин час в София. На всичкото отгоре ние малко преди това бяхме победили с 4:0 с лекота този съперник за Суперкупата."

Кахлина е уверен в успеха срещу Малмьо в плейофите за Шампионската лига.

Първият мач е в сряда, 18 август, от 22:00 часа в Швеция, а реваншът е на 24 август, вторник, от 22:00 часа на "Хювефарма Арена".

На хърватина му предстои да се изправи срещу сънародника си Антонио-Мирко Чолак. Централният нападател, който е роден в Германия, вкара два гола на Рейнджърс на "Айброкс" в реванша от третия квалификационен кръг на Шампионската лига.

Благодарение на добрата си игра той попадна в идеалния отбор на кръг, където беше и Кирил Десподов.

"Чолак? Не мисля, че ми е вкарвал гол в хърватското първенство, няма и да го направи. Когато бях част от Горица, винаги постигахме добри резултати срещу неговия Риека. Помня, че други от техния отбор се разписваха - Томачек и Пулич, но той никога", заяви Кахлина в интервю за хърватския "24sata".

Той си пожела да се падне срешу властелина в родината му Динамо - при успех и влизане в групите.

"Динамо е истинска машина, но въпреки това искам да играем срещу тях!"

29-годишният вратар беше един от героите в третия квалификационен кръг на ШЛ срещу Олимпиакос. Той отрази дузпа на централния нападател на гърците Ахмед Хасан и помогна на тима си да продължи напред.

Източник: Topsport.bg

Последни новини