Киров: Заслужавахме да изравним

Киров: Заслужавахме да изравним

Novsport

10-04-2021, 22:39

Старши треньорът на Арда Николай Киров остана доволен от спечелената точка срещу ЦСКА, както и от показаното самочувствие от страна на неговия отбор.

Както е известно, кърджалийци спечелиха точка на „Българска армия“ с гол от дузпа в последната минута.

„Хубавото е, че с футболистите коментирахме предното гостуване в Разград, което загубихме. Коментирахме, че трябва да растем като отбор. Днес съдбата ни го върна и изравнихме в последната секунда. Мисля, че заслужавахме това изравняване, независимо от проблемите, които имахме. Видях самочувствие в някои състезатели, имайки предвид предстоящия двубой за Купата на България. За първенството има още много срещи, където можеш да наваксваш с точките, докато при Купата е по-различно. Там е нормално да има повече напрежение. Днес нямаше сериозен ръст в отбора и имахме проблеми при статичните положения. Не мисля, че имахме големи затруднения при централната двойка защитници“.

„Има какво да се работи в завършващата фаза. Днес бяхме стабилни в защита, което подсигурява отбора. Васил Симеонов показа самочувствие на вратата. Не исках да рискувам с Караджов, който има картони. Имаме два дни да се подготвим и да възстановим състезателите“, заяви Киров. 

Източник: Novsport

Последни новини