Киселичков: Мисля, че стана добър мач, днес не заслужавахме да загубим

Киселичков: Мисля, че стана добър мач,  днес не заслужавахме да загубим

Topsport.bg

07-05-2023, 20:04

Помощник треньорът на Спартак (Варна) Тодор Киселичков остана разочарован от загубата с 2:3 от Черно море в морското дерби на "Тича". Специалистът води "сините", тъй като Димитър Димитров - Херо бе наказан за тази среща.

"Такава ни е орисията, да участваме в такива спектакли и все нещо се случва и не можем да спечелим. През първото полувреме бяхме малко по неуверени, най вече във владението на топката. Не бяхме концентрирани в самите си действия. Реагирахме със закъснения. Променихме нещата през втората част, вкарахме два гола, даже имаше ситуация да направим 2:2. Поздравявам футболистите, че се раздадоха, както и феновете на тима", сподели Киселичков.

Ние ще бъдем докрая мотивирани на 100% да оставим Спартак в А група. Честитя победата на Черно море, те си имат своите достойнства. Мисля, че стана добър мач. Искахме да контролираме топката, да атакуваме Черно море. В голяма част от ситуациите ни, нещата не се получиха.

Всеки един мач, в който участваме се борим за три точки. Постоянно участваме в спектакли, но това не ни топли много. Мисля, че днес не заслужавахме да загубим. Вкараха ни два гола от статични положения, там изпитваме затруднения.", каза още треньорът.

Източник: Topsport.bg

Последни новини