Кметът на Враца: Показахме, че сърцето е много по-силно от парите

Кметът на Враца: Показахме, че сърцето е много по-силно от парите

Novsport

10-08-2020, 08:46

Кметът на Враца Калин Каменов не скри задоволството си от начина, по който Ботев надигра Лудогорец с 3:1 в първия кръг от новия сезон в efbet Лига. 

"Безкрайно съм щастлив. Поздравявам момчетата и треньорите за отличното представяне. Оказа се, че и с не толкова много средства, с по-скромен бюджет, може да се направи отбор, който да изглежда добре, прилично за българските стандарти. Прекрасна игра и победа. Горд съм с тима. Показа, че някой път сърцето е много по-силно от парите. Това, което демонстрираха футболистите, е достойно за уважение. Много бих се радвал да има повече такива мачове не само от Ботев Враца, а като цяло в българския футбол. Такова раздаване и надиграване, въпреки непрестанния дъжд. Мисля, че в мачовете, които предстоят, и с обиграването отборът ще става все по-добър", коментира градоначалникът пред "Тема Спорт".

"В деня преди мача се чух с Тони Здравков и му пожелах като опитен и добър треньор да успее да надхитри Лудогорец. Той не само ги надхитри, но и ги надигра убедително. Вярвам на отбора. Зная, че момчетата имат качествата за голям футбол. Очаквах добър резултат от мача. Не трябва обаче да има главозамайване, защото това е един мач и от него не трябва да се правят генерални заключения. Да, играха добре, спечелиха хубава победа, но всичко вече е в миналото. Сега трябва да излязат със свежи глави срещу Локомотив Пловдив. Не трябва да се възгордяват, защото приземяването след такъв мач може да бъде много неприятно. Локо е един от най-добрите отбори към момента в България. Първенството тепърва започва и трябва да се действа мъдро", категоричен бе Каменов, а относно селекцията и дали тя вече е приключила, той добави: 

"Ако треньорът прецени, че има нужда от подсилване на някои постове, ще направим всичко възможно да привлечем още играчи".

Източник: Novsport

Последни новини