Костадин Гаджалов и Симеон Чатов се подложиха на операции

Костадин Гаджалов и Симеон Чатов се подложиха на операции

Topsport.bg

07-12-2021, 21:37

Защитниците на Янтра - Костадин Гаджалов и Симеон Чатов вече са оперирани, съобщават в официалния сайт на клуба. И двамата бранители получиха неприятни травми, които наложиха оперативни интервенции. Гаджалов беше контузен от Владислав Найденов при гостуването на Лудогорец-II в Разград.

Оказа се, че бившият играч на шотландския Дънди е със сериозно увредена връзка на десния глезен и той беше опериран миналия вторник в МБАЛ "Света София" от д-р Христо Мазнейков. На 20-ти декември Гаджалов ще свали гипса и след това ще носи шина за около месец-месец и половина. При добро възстановяване се очаква най-опитният играч в отбраната на Янтра да се завърне в състава в края на февруари.

Успешна операция на предна кръстна връзка претърпя и Симеон Чатов. Интервенцията беше извършена вчера от д-р Владимир Стефанов във ВМА (София). На него му предстои по-дълъг период на рехабилитация и се очаква той да бъде отново готов за игра след шест месеца.

Шината вече свали Георги Върбанов, който беше с пукната кост на ходилото. Той започна раздвижване и вероятно ще бъде на линия за зимната подготовка на отбора.

Източник: Topsport.bg

Последни новини