Крушарски бесен, въпреки победата: Ще има скастряне!

Крушарски бесен, въпреки победата: Ще има скастряне!

Novsport

13-09-2019, 20:19

 Босът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски не изневери на стила си и отново се изказа по любопитен начин. По-рано днес “черно-белите” надвиха Царско село с 3:2.

Президентът обаче не е доволен от представянето на отбора, защото в един момент той водеше убедително с 3:0, а после свали нивото и допусна два гола.“

Гонзо ми обяснява, че не може срещу неравностойни отбори да играеш по един и същ начин, както и срещу другите - започна Крушарски. - Според мен ти си длъжен да даваш всичко от себе си и дори да вкараш 10 гола, ако трябва. За мен трябва да играеш по един начин от началото до края.

Направо не мога да се побера в кожата си. Казвам им на момчетата, че в България няма конкуренция. Има един Лудогорец, а Левски и ЦСКА се борят да направят нещо и дано да го направят.

Но после в Европа играем Ганкиното, отборите ни там не правят нищо.На вас този двубой днес хареса ли ви?! На мен - не! Ще има скастряне на футболистите. Всичко се нарежда само когато има ред. Левски и ЦСКА ни бият само по парите, но с играта си ние показваме, че сме по-добре от тях.За съжаление, с нашата база не се случва нищо - нито тази година, нито следващата ще се случи. Аз може и да изпрегна и да ме няма, не знам.", завърши той.

Източник: Novsport

Последни новини