Крушарски: И с 8 футболисти може да играем срещу Левски!

Крушарски: И с 8 футболисти може да играем срещу Левски!

Novsport

17-12-2019, 07:38

Босът на Локомотив (Пд) Христо Крушарски не присъства онзи ден на дербито с Левски на „Лаута" заради неотложен бизнес ангажимент в Русия. Той обаче е бил информиран подробно за случилото се в Пловдив и коментира дербито пред „Меридиан Мач". „Естествено, че съм доволен от представянето на Локомотив от началото на сезона и конкретно в мача с Левски. Разбрах, че сме показали хубава игра срещу „сините". Не сме се огънали и с човек по-малко. Вярвам, че и с 8 футболисти може да играем срещу Левски!", отсече Крушарски.

Босът коментира и изказването на спортния директор на „смърфовете" Георги Иванов, че трима от основните футболисти на клуба - Давид Малембана, Ален Ожболт и Диниш Алмейда, са пред продажба. Гонзо обяви това след мача с Левски. „Нещо много взехме да се разтоварваме", обяви Крушарски през бурен смях.

„Реално само един от изброените може да бъде продаден. Няма да кажа кой точно и къде точно. Като нещата станат факт, ще го обявим", завърши босът на Локо (Пд) пред „Меридиан Мач".

Припомняме, че със сигурност „черно-белите" остават с двама основни футболисти по-малко от януари - Стивън Езе отказа да преподпише и си тръгна като свободен агент, а Георги Илиев прекрати кариерата си.

Източник: Novsport

Последни новини