Крушарски: Имаме за цел най-малко 3 мача в евротурнирите

Крушарски: Имаме за цел най-малко 3 мача в евротурнирите

Topsport.bg

27-05-2021, 23:00

Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски постави изключително високи цели пред отбора за следващия сезон. Той разкри, че "смърфовете" ще наблегнат на Лигата на конференциите, но и ще гонят шампионската титла на България.

"За първи път в историята имаме такива успехи в 3 поредни години. Трудно може да се обясни. Това е една постоянност. Дълъг труд. Най-вече колектив, който сме създали", Крушарски сподели пред "Домът на футбола" по DIEMA SPORT.

"Шампонска титла и най-вече в турнирите. Първо там, а после шампионска титла. Още следващият сезон ще се борим за шампионска титла. Нашата група е най-силна, така че ще се преборим срещу всеки. Имаме за цел най-малко 3 мача (б.ред. в евротурнирите), призна Крушарски."

"Отборът който исках, остана. Тези, които са си тръгнали, ще съжаляват. Такива емоции няма да преживеят никога", допълни собственикът на клуба."

"В понеделник ще пусна въпросите към конкурентите, и ако ми отговорят, ще реша кого да подкрепя. Ако ли не, ще се кандидатирам", каза още босът.

Източник: Topsport.bg

Последни новини