Крушарски: Не ме грее първото място, а това как да напълня джоба

Крушарски: Не ме грее първото място, а това как да напълня джоба

Novsport

01-11-2020, 09:57

Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски не скри разочарованието си от представянето на отбора при домакинството с Монтана - 2:2. Това бе второ поредно домакинско реми за "смърфовете" след 0:0 с Арда (Кърджали).

"Какво да ме притесняват резултатите? Аз не се притеснявам от нищо. Играчите трябва да го направят. Аз искам да има хубава игра и да извадя някой лев от даден футболист, а не само да влагам. Трябва да се разбере гласно, че моите правила са ясни. Мен първото място не ме грее, грее ме как ще напълня джоба. Първи, втори, трети... изобщо не ме топли", каза бизнесменът пред "Тема Спорт".

На въпрос ще има ли глоби за футболистите, той заяви: "Оставете тези санкции. В България има две неща, които трябва да се направят. Футболистите трябва да разберат, че са работници на работодателя, а не глезльовци, които си мислят, че от тях зависи светът. Чета, че и Барселона имали 190 милиона дългове. Това какво е!? От едни безсмислени заплати и действия. Трябва да си изкараш парите, за да ги получиш. Няма да отстъпя и грам от това, което съм създал като ред. Който не си върши работата, отива у ляво. С треньора мога да кажа, че вече сме приятели. Той си гони работата. Акрапович не е човекът, който ще влезе да играе на терена, нито пък спортният директор. Няколко пъти им казах, че мачът с Монтана ме притеснява. Защото знам как се играе срещу лидер", сподели босът на Локо (Пд).

Източник: Novsport

Последни новини