Крушарски отвърна на Камбуров

Крушарски отвърна на Камбуров

Novsport

06-08-2020, 07:55

Собственикът на Локо Пловдив Христо Крушарски разкри, че до този момент е инвестирал над 12 млн. лв. за клуба. "Вече пет години извървяваме един дълъг път. Инвестициите, които влагах в клуба, започват леко да се възвръщат. Надявам се и през тази година да е така. Чакам жребия за Лига Европа, но аз съм сигурен, че който и да ни се падне, ще минем поне три кръга. Много хора си мислеха, че съм парашутист, но аз имам план за Локомотив Пловдив от самото начало. Мисля за школата на клуба и това е следващата стъпка", каза бизнесменът пред Канал 3.

"Бруно Акрапович скоро няма да напусне Локомотив. Той заедно с Георги Иванов и Чавдар Цветков работят по нова схема, в която премиите им зависят от качеството на футболистите, които довеждат. Очаквам отново да се намесим в челните места и през следващия сезон. Аз съм максималист и искам надграждане. Медалите са цел, но ще бъда и доволен, ако направим някой силен изходящ трансфер", допълни още босът на Локо Пд.

Крушарски коментира и решенията на общинските съветници. "Има една камара предварителни работи, които можем да започнем да вършим веднага, докато се изготвя техническият проект. Първо трябва да оградим терена. На геодезисти вече съм платил. Трябва да ми се даде разрешение за изграждане на ограда. Сега обаче ще трябва да чакаме 14-дневния срок за обжалване на решението", каза собственикът на черно-белите пред plovdivderby.com. Крушарски коментира и думите на Камбуров, че докато босът е там, той няма място на "Лаута".

"Моят дух остава постоянно да витае на територията на "Лаута". Защото аз съм доказал и доказах, че това, което го правя, го правя безкористно, а не за пари. Той като професионалист не е оставил една стотинка, а само е взел. Да дрънка такива глупости не е му прави чест. Защото той е там, където му се плаща. Той играл ли е на "Лаута" за без пари? Такива момчета ги слагам на самолетоносача и ги изстрелвам в Ливан. Такива момчета нека си седнат на дупе-тата и да си играят, където им плащат".

Източник: Novsport

Последни новини