Крушарски след елиминирането на Левски: Не съм доволен!

Крушарски след елиминирането на Левски: Не съм доволен!

Novsport

24-06-2020, 10:30

 Собственикът на Локомотив Пловдив - Христо Крушарски, говори ексклузивно пред "Гонг", след като неговият отбор отстрани Левски и се класира за финал за Купата на България. Босът на "черно-белите" изнанадващо заяви, че не е доволен от играта на отбора, тъй като Локомотив Пловдив не е успял да вкара гол. Бизнесменът предупреди и предстоящия си противник във финала.

"Какво да ви кажа. Снощи след мача не съм говорил, тъй като малко искам да намаля изявите си пред медиите. Вие какво очаквахте да се случи на реванша с Левски? Битката беше предварително предрешена на фона на първия двубой, който Локомотив изигра много силно. Не съм доволен от мача снощи.

Как да съм доволен след като не успяхме да вкараме гол? Аз винаги искам повече. Ако имаше голове, мачът щеше да по-атрактивен за феновете. нали това е целта. Искам да играем по-добре, за да мога да стоя спокойно на трибуните и да се наслаждавам. Нямам претинции кой отбор ще ни се падне на финала. Само ще кажа, че дупе да му е яко", заяви Крушарски

Източник: Novsport

Последни новини