Крушарски: Ще браним Купата като опълченците на Шипка

Крушарски: Ще браним Купата като опълченците на Шипка

Novsport

07-06-2020, 19:38

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски се пошегува с Тити Папазов и любимия му Левски преди мача за от полуфиналите за Купата на България във вторник.

„Ние сме фаворит и ще браним Купата като опълченците на Шипка. За дарението с билетите – гледам отворен прозорец на колата на Тити Папазов и му викам, че сигурно чака някой да му хвърли акциите. А той се върна с билетите и аз ги купих. Няма нищо лошо.

Виж, снощи се изказа малко неподготвен в едно интервю – Левски щял да мине през Пловдив като малка гара. А блъскал ли го е Локомотив?“, заяви Крушарски в типичния си стил в предаването „Арена спорт“ на БНТ.

Босът разкри, че Стивън Езе напира да се върне в клуба. Защитникът в момента е футболист на казахстанския Тобол, но изглежда, че не е щастлив там. 

"Езе рови да се върне при нас чрез мениджъра си. Ние го направихме от дърводелец - човек. Но няма да го върнем - един път щом те е продал един човек, втори път няма", коментира Крушарски.

Говорейки за кончината на легендата на ЦСКА и България - Борис Гаганелов, бизнесменът призна, че навремето е бил фен на ЦСКА.

Източник: Novsport

Последни новини