Крушчич: Не знам дали ще остана в ЦСКА

Крушчич: Не знам дали ще остана в ЦСКА

Novsport

30-05-2020, 19:39

Наставникът на ЦСКА Милош Крушчич остана доволен от представянето на неговите футболисти, които спечелиха с 2:0 контролата срещу Ботев (Враца). Сърбинът похвали младите играчи, които се появиха на терена след почивката, а  също така призна, че няма отговор на въпроса дали ще остане треньор на червените и за следващия сезон.

“Най-важното е, че изиграхме първи мач след два месеца и половина. Всички са здрави. Със сигурност можем да играем по-добре, но в момента най-важното е всички да са здрави.

Дисциплината в играта беше добра, но липсваше малко динамика. Имахме къса подготовка и се вижда, че ни липсват мачове. Но изиграхме добър мач.

Със сигурност съставът срещу Витоша няма да е същият като този, който започна днес. Имаме голяма конкуренция по крилата. Ще решим според съперника.

Второто полувреме беше по-лесно. Имахме доста моменти, а съперникът нямаше възможности с изключение на едно центриране през първото полувреме. Мисля, че в следващия мач ще сме още по-добри.

Няма да има още напуснали футболисти. Имаше юноши, които оставиха добро впечатление през второто полувреме. Имена няма да споменавам”, каза Крушчич.

“Дали ще остана треньор и за следващия сезон? Нямам отговор на това нещо. Нямам коментар”, добави сръбският специалист.

Източник: Novsport

Последни новини