Крушчич: ЦСКА е там, където иска да бъде! Али Соу има психологически проблем

Крушчич: ЦСКА е там, където иска да бъде! Али Соу има психологически проблем

Novsport

06-03-2020, 13:00

 Наставникът на ЦСКА Милош Крушчич даде брифинг преди двубоя с Берое от 24-ия кръг. Специалистът обясни на сръбски пред репортерите, че е доволен от класирането на тима на полуфиналите в турнира за Купата на България. Той подчерта, че решението за Божидар Чорбаджийски и Вив Соломон-Отабор е негово. Крушчич говори и за нападателя Али Соу.

"Важното е, че сме там, където трябва да бъдем - на полуфиналите. Това е най-важното. Това ни беше вторият мач за три дни, утре ще имаме трети мач за седем дни. Изхарчихме малко повече психологическа енергия, но най-важното е, че сме там, където искаме да бъдем.

Утре ни чака труден мач срещу съперник, който има три победи от три мача. Това значи, че те са в добра форма, ще бъде интересен мач. Имаме някои кадрови проблеми, такива неща ме притесняват малко - имаме и наказани, и контузени, но мисля, че отборът ще се справи, уверен съм. Нямам проблем с физическата подготовка, това се видя през второто полувреме - и срещу Левски, и срещу Ботев (Враца). Влязохме много добре в тези втори полувремена, играехме на висока преса.

Казах, че проблемите ни са заради контузените и наказаните - Занев, Пинто. Ще видим как ще се чувства днес Джеси на тренировката. Обида от поведението на феновете ли? Всеки има право да дава оценка - плаща си билета и си изказва мнението. Аз съм концентриран върху отбора, върху тактиката, върху физическата подготовката. Старая се.

Мисля, че няма значение кой ще ни се падне за Купата на България, всички отбори са добри, играе се в два мача. От една страна е по-лесно, защото в един мач се случва всичко. В два мача този, който е по-добър, има по-голям шанс да победи. Два софийски отбора и два пловдивски отбора, ще бъде интересно.

Берое играе 3-5-2, организиран отбор е, играе малко по-различно от Ботев (Враца). Днес ще отработим тактическите варианти, знаем техните силни страни, Камбуров е опитен футболист. Трудно е да кажа дали Ахмед Ахмедов ще започне като титуляр - ще получи шанс, но дали от началото, ще видите утре на терена. Искам от всички резерви да усилват играта ни, когато влязат в игра. Вярвам в моя отбор - вярвам както в чуждеците, така и в българите.

Чорбаджийски и Отабор са мое решение, нямам проблеми. Публиката ще дойде с победи и голове, от нас зависи, имаме добри фенове. Нормално е Пламен Марков да изказва своето мнение, има това право. В ЦСКА винаги има голямо напрежение, трябва да си готов да работиш под такова напрежение. Моята задача е футболистите да не чувстват това напрежение, аз поемам напрежението.

Беше малко рисковано да пусна Анита от началото, той не беше физически готов. Видях обаче, че е готов да се включи в мача. Той ще донесе свежест в отбора ни. Да, мисля, че Али Соу има психологически проблем пред гола. Тича много, старае се, но в последния момент, последното докосване не му се получава. Тук е психологическият проблем. 100% е така, но говорим с него, работим", каза Крушчич. 

Източник: Novsport

Последни новини