Крушчиш отсече: Въпрос на време е да започнем да вкарваме

Крушчиш отсече: Въпрос на време е да започнем да вкарваме

Novsport

21-02-2020, 13:00

Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич не се притеснява от кадровите проблеми в защита. Наставникът на "червените" няма да може да разчита на наказания капитан Петър Занев и на контузения Раул Албентоса, но той вярва, че има достойни заместници за мача с Ботев Пловдив утре на стадион "Българска армия".

"Предстои ни още един труден мач срещу отбор като Ботев Пловдив, който заслужава уважение. Съперникът има опитни футболисти и опитен треньор, но ние сме концентрирани върху нашата игра и върху целта, която е да победим утре.

Занев е наказан, Албентоса не е готов още, но имаме други футболисти и аз имам доверие на всички. Не сме решили още кои ще играят в центъра на защитата. Чорбаджийски е един от варинтите, Пламен Гълъбов също може да играе. Антов е поливалентен - може да играе и в центъра на защитата и като полузащитник. Повече го използвахме като халф, но сега имаме проблеми в защита и той също може да играе като централен защитник. Той игра много силно срещу Левски и показа, че може да се разчита на него", каза Милош Крушчич на брифинг преди мача.

"Тодор Неделев е важен футболист за Ботев и това се видя като влезе второто полувреме срещу Локомотив Пловдив. Той има добър ляв крак и може да решава мачове. Ще обърнем внимание на най-добрите играчи на Ботев, но по-важно е как ще играем ние", добави Крушчич.

"Не сме се запушвали, за да трябва да се отпушваме. Въпрос на време е да започнем да вкарваме голове", добави сръбският специалист.

Източник: Novsport

Последни новини