Кюстендилеца: Знайни и незнайни капацитети се изказват по темата "ЦСКА"

Кюстендилеца: Знайни и незнайни капацитети се изказват по темата

Novsport

31-05-2020, 16:53

Тарторът на сектор "Г" Иван Велчев-Кюстендилеца публикува любопитен пост на своята страница във "Фейсбук". Чрез него запалянкото се опитва да отговори на въпроси на недоволни фенове. Ето какво пише той:

"Понеже в последните няколко дни знайни и незнайни капацитети се изказват по темата  ЦСКА - трябвало ли е да има среща или не е трябвало, какво е казал Ганчев, какво Найденов и т.н. ще бъда максимално кратък. Измъчват ме един тип въпроси от рода на "от чие име говоря на въпросната среща" и "защо говоря от името на всички армейци".

За тези, които питат, отговарям - от името на няколко софийски групи и на над 40 фенклуба из страната, подкрепящи ЦСКА. Хиляди хора са ми гласували доверието си, за да се изказвам от тяхно име и да представлявам "Сектор Г". На тези, които недоволстват, опитват се да дават съвети или нещо не им допада, ще им кажа да заповядат и да направят и те нещо в името на любимия отбор.

Но извън писането в социалните мрежи. Направете така, че някой изобщо да отчита, че съществувате и тогава пишете, говорете и се изказвайте като последни инстанции. А дотогава с хората около мен ще продължим да действаме в името единствено и само на най-добрия интерес както на ЦСКА, така и на обединената червена общност."

Източник: Novsport

Последни новини