Лацио отмъква цел на Левски и Лудогорец

Лацио отмъква цел на Левски и Лудогорец

Novsport

30-05-2020, 12:14

 Лацио се е насочил към две цели през лятото. „Римските орли“ искат да привлекат дуо от Косово. Това са нападателят на Фенербахче Ведат Муричи и защитникът на Стандарт Лиеж Мергим Войвода. Интересното е, че вторият бе силно желан от Лудогорец и Левски през миналото лято.

Според „Гадзето дело Спорт“ Лацио проявява интерес към двамата от няколко години.

Спортният директор на италианския тим Игли Таре смята, че Войвода е перфектният заместник на Адам Марушич, който е спряган за трансфер в ПСЖ. През миналото лято косовския национал избра да премине в белгийския Стандарт Лиеж, вместо в Левски или Лудогорец. През този сезон той изигра 30 мача и даде четири асистенции. В момента бранителят е оценяван на 7 милиона евро.

„Аз съм в най-големият клуб в Турция. Остават ми три години от договора с Фенербахче и не искам да коментирам инфомации за трансфер. Щастлив съм тук, но всичко зависи от клуба. Всичко е в техните ръце“, заяви от своя страна Муричи преди дни пред турските медии.

26-годишният нападател се присъедини към истанбулския гранд през миналото лято и отбеляза 13 гола в 25 мача през този сезон.

Източник: Novsport

Последни новини