Левски - Ботев (Враца) 0:0, греда на Юли Ненов

Левски - Ботев (Враца) 0:0, греда на Юли Ненов

Topsport.bg

22-11-2021, 16:23

Левски е домакин на Ботев (Враца) в последна среща от 15-ия кръг на efbet Лига. Двата отбора се изправят един срещу друг днес от 17:30 часа на "Георги Аспарухов", като "сините" са фаворити за успеха.

При победа, 26-кратните шампиони може да се доближат до Топ 6. Левски е на 9-ата позиция и изостава с 4 точки от шестия Берое. Предстоящият съперник на "сините" заема 13-ото място в подреждането с актив от 11 пункта.

"Сините" показват прогрес под ръководството на Станимир Стоилов, след като в последните си четири двубоя те записаха три успеха и една загуба. В последната си шампионатна битка Левски постигна минимална победа с 1:0 при визитата си на Славия в най-старото столично дерби.

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТЪТ В МАЧА!

Ботев (Враца) пък няма нито една победа в 11 поредни кръга от родния елит и за капак на всички негативни резултати в efbet Лига, те отпаднаха от турнира Купа на България от третодивизионния Локомотив (Горна Оряховица).

Врачани загубиха последния си мач в първенството, след като отстъпиха в гостуването си в Кърджали на Арда с 2:3.

Левски ще има допълнителна мотивация днес заради поражението с 0:2 на старта на сезона. Тогава Дориан Бабунски вкара и двата гола за врачани, а Борислав Цонев пропусна дузпа. 

Източник: Topsport.bg

Последни новини