Левски - Ботев (Пловдив): 1:0 (Развой на срещата по минути)

Левски - Ботев (Пловдив): 1:0 (Развой на срещата по минути)

Topsport.bg

08-10-2022, 18:45

Левски приема Ботев (Пловдив) в двубой от 13-ия кръг на efbet Лига. Срещата на стадион "Георги Аспарухов" започва 20:00 часа.

В предишния кръг опитният Ивелин Попов отбеляза своя първи официален гол след завръщането си в Първа Лига, който бе достатъчен за минимален успех над Берое в Стара Загора.

Преди паузата за национални отбори пък "сините" се реваншираха за загубата от Локомотив (София), като взеха дербито с ЦСКА с резултат 2:0.

Възможно е Сонко Судберг да се завърне в игра за "сините" още днес. Той вече провежда занимания рамо до рамо с всички останали и е на линия за срещата с Ботев.

Както е известно, на мача ще бъдат допускани фенове. Първоначално Левски бе наказан да домакинства пред празни трибуни, но след като решението на ДК бе преразгледано, стана ясно, че Сектор А на "Герена" ще бъде затворен частично.

Представянето на "канарчетата" търпи колебания, след като в последните си пет двубоя те регистрираха три победи и две поражения. В последния си шампионатен сблъсък, пловдивчани надделяха с пестеливото 1:0 в домакинството си на Славия.

Сега Ботев е на дванадесета позиция с успеха. В отбора на Желко Копич се забелязва ентусиазъм и раздвижване след слабия старт на кампанията, довел до напускането на Азрудин Валентич.

Източник: Topsport.bg

Последни новини