Левски - Ботев (Пловдив), пълен обрат за "канарчетата"

Левски - Ботев (Пловдив), пълен обрат за

Topsport.bg

20-05-2021, 18:50

Левски приема Ботев (Пловдив) в последното си домакинство на "Герена" за този сезон. Двубоят е днес от 20:00 часа.

Срещата може да се окаже без значение за "сините", ако преди това Черно море се справи с Царско село и така обезмисли битката за седмото място. При провал на "моряците", столичният гранд ще има втора възможност да се доближи до варненци и да се надява да победа на "Тича" в неделя. 

Левски днес би трябвало да официализира раздялата с треньора Славиша Стоянович. Той води за последно отбора на 21 март. След това бе диагностициран с коронавирус и дори се наложи да влезе в болница. Договорът му с клуба е до днес, а шефовете няма да се възползва от опцията да го удължат. Столичният гранд ще бъде воден от Живко Миланов. 

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТЪТ В МАЧА!

За някои футболисти това ще е последен мач пред "синята" публика. Кои са те обаче не е ясно. Не е ясно кои ще бъдат задържани и кои ще бъдат освободени. Не е ясно кой ще води Левски от следващия сезон, как ще бъде финансиран клуба. Изобщо единственото ясно на "Герена" е, че нищо не е ясно. Крайно време е Наско Сираков да излезе и да говори. 

Ситуацията в Ботев (Пловдив) също не е цветуща. "Канарчетата" бяха в серия от 5 поредни поражения, но записаха две поредни равенства - 0:0 срещу Царско село и 1:1 срещу Черно море. 

"Сините" също не успяха да се справят с "царете" в понеделник - 1:1. 

Източник: Topsport.bg

Последни новини