Левски - Гълф Юнайтед (СЪСТАВИТЕ)

Левски - Гълф Юнайтед (СЪСТАВИТЕ)

Topsport.bg

31-01-2023, 08:17

Носителят на Купата на България - Левски, ще изиграе последната си проверка от подготвителния си лагер в Дубай. Съперник на "сините" ще бъде третодивизионния местен тим Гълф Юнайтед.

Двубоят стартира точно в 9:00 часа българско време. Принципно опонент на столичани трябваше да бъде руският Урал, но проверката бе отложена от столичния клуб. Станимир Стоилов ще се възползва от по-ниската класа на съперника, за да направи леки експерименти със своя състав и формация.

Гълф Юнайтед е създаден през 2019 година в Дубай, където четирима английски треньори от град Манчестър, решават да изведат до следващото ниво успешната си футболна школа. Така се стига и до формирането на мъжки тим, който бива ръководен от бележития бивш защитник на Нюкасъл - Стивън Тайлър.

През миналата година "орлите" спечелиха с лекота четвъртата дивизия на местната футболна система, като не допуснаха загуба. Гълф Юнайтед разполага с много млади английски футболисти, както и куп африкански таланти. Интересен за наблюдаване ще бъде халфът Девонте Редмънд, който е печелил младежката Шампионска лига с Манчестър Юнайтед.

Източник: Topsport.bg

Последни новини